Een vrolijk kind is een lust voor het oog. Soms zit het even niet mee en hebben kinderen extra aandacht nodig. Wat de oorzaak ook is, Gezondheidscentrum De Horizon zoekt naar de achtergronden. Na een gedegen analyse bespreekt de therapeute met u welke weg tot verbetering leidt. Wij helpen u mee om uw kind weer volledig vrolijk te maken met therapie voor kinderen!

Welke therapie voor kinderen is geschikt?

Voetreflexzonetherapie

Deze therapie is een goede ontspanningsmethode voor gevoelige kinderen. Pasgeboren baby’s, die sterk reageren op prikkels, reageren al na één of twee sessies positief op de behandeling. Daarnaast stimuleert deze therapie ook de verwijdering van afval- en gifstoffen én prikkelt tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Dit is één van de redenen waarom voetreflexzonetherapie goede resultaten laat zien bij overgevoelige kinderen

Behalve baby’s kunnen pubers ook baat hebben bij deze therapie. Verandering in de hormoonhuishouding maakt onprettige reacties los in het lichaam. Voetmassage sterkt, maakt minder kwetsbaar en ondersteunt de fysieke en psychische weerstand. Wij leren u als ouder om met simpele voetmassagebehandelingen kinderen tot rust te brengen. Komt u kind bijvoorbeeld moeilijk in slaap? Wij raden dan zeer sterk een voetmassage aan!

Klik voor meer informatie over voetreflexzonetherapie

Therapie voor kinderen - De Horizon

Bioresonantie therapie

Het bioresonantie-apparaat kan vaak snel een diagnose stellen. Ook het genezingsproces verloopt doorgaans sneller met bioresonantie therapie. Vooral bij baby’s en jonge kinderen is deze pijnloze behandeling een prachtige aanvullende methode. Uw kind lacht weer.

Klik voor meer informatie over Bioresonantie-therapie

Straling

Kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de mobiele telefoon, televisie, computers en elektrische apparaten. Volgens onderzoek kunnen deze apparaten een funeste uitwerking hebben op lichaam en geest. Onderzoekers ontwikkelden daarom apparatuur om de hoeveelheid straling in woonhuizen en scholen te meten. En werd ontdekt dat er mogelijkheden zijn om negatieve straling op te heffen. Wij, De Horizon, geven u graag advies over op welke manier gebouwen het best ontstoord kunnen worden. U kunt altijd vrijblijvend advies vragen om eventueel een bouwbioloog uw huis te laten onderzoeken.

Klik voor meer informatie over straling