Therapie voor kinderen

Een vrolijk kind is een lust voor het oog. Soms zit het even niet mee en hebben kinderen extra aandacht nodig. Wat de oorzaak ook is: Gezondheidscentrum De Horizon zoekt naar de achtergronden . Na een gedegen analyse bespreekt de therapeute met u welke weg tot verbetering leidt.

Welke therapieën zijn geschikt voor kinderen?
Voetreflexzone-therapie

Is een goede ontspanningsmethode voor gevoelige kinderen. Pasgeboren baby’s die sterk reageren op prikkels reageren al na één of twee sessies positief op de behandeling.

Deze therapie stimuleert ook verwijdering van afval- en gifstoffen en prikkelt tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Dat is één van de redenen waarom voetreflexzone-therapie goede resultaten laat zien bij overgevoelige kinderen.

Ook pubers hebben baat bij voetreflexzone-therapie. Verandering in hun hormoonhuishouding maakt onprettige reacties los in het lichaam. Voetmassage sterkt, maakt minder kwetsbaar en ondersteunt de fysieke en psychische weerstand.

Dianne van den Bosch leert ouders om met simpele voetmassagehandelingen kinderen tot rust te kunnen brengen. Komt uw kind moeilijk in slaap? Probeer eens voetmassage.

Klik voor meer informatie over voetreflexzone-therapie

Bioresonantie-therapie

Het bioresonantie-apparaat kan vaak snel een diagnose stellen. Ook het genezingsproces verloopt doorgaans sneller met Bioresonantie-therapie. Vooral bij baby’s en jonge kinderen is deze pijnloze behandeling een prachtige aanvullende methode. Uw kind lacht weer.

Klik voor meer informatie over Bioresonantie-therapie

Straling

Kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de mobiele telefoon, de televisie, computers en elektrische apparaten. Volgens onderzoek kunnen deze apparaten een funeste uitwerking hebben op lichaam en geest.

Onderzoekers ontwikkelden apparatuur om de hoeveelheid straling in woonhuizen en scholen te meten. En zij ontdekten ook de mogelijkheid om negatieve straling op te heffen. Dianne van de Bosch geeft advies op welke manier gebouwen het best ontstoord kunnen worden. U kunt altijd vrijblijvend advies vragen om eventueel een bouwbioloog uw huis te laten onderzoeken.

Klik voor meer informatie over straling