Massage en crèmes

Ons lichaam bestaat uit honderden spieren, pezen en gewrichten die goed functioneren als ze gevoed worden door lichaamsvocht. Dag en nacht brengen doorbloedingen voedsel tot in de kleinste haarvaatjes en voeren afvalstoffen af.

Crème versoepelt spieren en gewrichten

Via grondige massage met natuurlijke crèmes die geen toxische stoffen bevatten, pakt de natuurgeneeskunde de bron en de pijnplek aan. De massage maakt huid, spieren en weefsels soepel en buigzaam. De natuurlijke crème dringt door tot de kern in pezen en gewrichten en opent de bloedvaten. Doorbloeding doet de rest. Verder versterkt deze crème lichaamseigen stoffen en  kan het eigen afweermechanisme in werking stellen. Bacteriën en schimmels krijgen minder kans om binnen te dringen. Het mooie van deze crème is: voor elke aandoening is er een speciale samenstelling. Daarnaast activeert het bioresonantie-apparaat de doorbloeding waardoor het lichaam zichzelf herstelt.

De crème bestaat uit trillingen van planten, kruiden en wortels en veroorzaakt geen bijwerkingen. Deze crème kan eventueel naast medicijnen gebruikt worden.

Effect

Via de biotensor (zoeker van het bioresonantie-apparaat) vindt de therapeute steevast de bron van de aandoening. Reeds na één behandeling kan de cliënt resultaat voelen. Spieren ontspannen zich, gewrichten draaien soepeler en bewegen wordt weer een prettige ervaring. Toch is één behandeling niet voldoende om blokkades op te heffen die wellicht al langer aanwezig waren. Regelmatig inmasseren van de crème bespoedigt de genezing. Soms kunnen cliënten zelf deze crèmebehandelingen uitvoeren, maar dieptebehandelingen doet de therapeute.

.