Bioresonantie therapie checkt alle organen

Een van de therapieën die De Horizon gebruikt is de bioresonantie therapie. Dit apparaat bestrijkt het hele lichaam en checkt alle organen. Bovendien registreert en scheidt dit apparaat allerlei trillingen en stimuleert het de werking van het lichaam.

De trilnaald (biotensor) is gekoppeld aan het bioresonantie apparaat. In vakkundige handen is dit een gevoelig instrument voor het totale lichaam.

Wat is bioresonantie?

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor: aardbevingen, geluid, licht en radiogolven. Het lichaam reageert op trillingen maar zodra een lichaam uit balans is, (verkeerde trillingen heeft) stroomt de energie niet goed door. Het gevolg: organen werken niet meer zoals het hoort. Met aangepaste lichaamseigen trillingen beïnvloedt het bioresonantie apparaat lichamelijke processen zowel bij kinderen als bij volwassen.

Waarom bioresonantie therapie?

De biotensor meet buiten het lichaam de frequenties van cellen, weefsels en organen. Uniek is dat elke lichaamscel z’n eigen frequentie heeft. Daardoor kan de trilnaald veranderingen in het lichaam zichtbaar maken. De beweging van de trilnaald maakt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam verkeerde trillingen afgeeft.

Elke aandoening gaat gepaard met onregelmatige trillingen en kan dus opgespoord worden met de Biotensor. Als de oorzaak in beeld is, verloopt het genezingsproces eenvoudiger. De genezingsverwachting van de bioresonantie therapie is hoog.