Een van de therapieën die De Horizon gebruikt is bioresonantie therapie. Dit apparaat bestrijkt het hele lichaam en checkt alle organen. Bovendien registreert en scheidt het apparaat allerlei trillingen én stimuleert het de werking van het lichaam. De trilnaald (biotensor) is gekoppeld aan het bioresonantie apparaat. In vakkundige handen is dit een gevoelig instrument voor het totale lichaam. Laat uw daarom alleen helpen door echte professionals die weten wat ze doen.

Wat is bioresonantie?

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor:

  • Aardbevingen.
  • Geluid.
  • Licht.
  • Radiogolven.

Het lichaam reageert op trillingen. Echter wanneer een lichaam uit balans is, ofwel verkeerde trillingen heeft, stroomt de energie niet goed door. Het gevolg: organen werken niet meer zoals het hoort. Met aangepaste lichaamseigen trillingen beïnvloedt het bioresonantie apparaat lichamelijke processen, zowel bij kinderen als bij volwassen.

Bioresonantie therapie - De Horizon

Waarom bioresonantie therapie?

De biotensor meet buiten het lichaam de frequenties van cellen, weefsels en organen. Uniek is dat elke lichaamscel zijn eigen frequentie heeft. Daardoor kan de trilnaald veranderingen in het lichaam zichtbaar maken. De beweging van de trilnaald maakt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam verkeerde trillingen afgeeft. Elke aandoening gaat gepaard met onregelmatige trillingen en kan dus opgespoord worden met de biotensor. Als de oorzaak in beeld is, verloopt het genezingsproces eenvoudiger. De genezingsverwachting van de bioresonantie therapie is daarom hoog.

Benieuwd wat De Horizon Gezondheidscentrum voor u kan betekenen met betrekking tot bioresonantie therapie? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag mee om uw lichaam natuurlijk te laten herstellen!