De oude geneeskunst wist http://www.cheapjerseysgo.com het al: een goede nachtrust is de basis voor een gezonde geest en een uitgerust lichaam. Dat was voor onze voorvaderen reden om met zorg hun slaapplaats te kiezen. Zij hielden rekening met natuurlijke aardstralen die als een soort mystiek krachtveld, invloed uitoefenen uit op alles wat leeft. Het bestaan van aardstralen wordt in de wetenschap niet aanvaard maar de natuurgeneeskunde neemt aardstralen wholesale nba Malik Beasley jersey of ‘prikkels’ serieus.

Ook elektrosmog wordt door de natuurgeneeskunde zeer serieus genomen. Want de totale hoeveelheid elektrische apparaten en de daaraan gekoppelde overprikkeling, vermeerdert elk jaar. Dat is zeker een aandachtspunt van De Horizon. Want wie staat er nou bij stil dat ‘nieuwigheden’ http://www.cheapjerseysgo.com ook een andere kant hebben?

De Horizon kan elk huis, woning of bedrijf testen op de aanwezigheid van straling. Is de hoeveelheid boven de http://www.wholesalejerseys1.com norm? Dan geeft De Horizon graag advies hoe elke leefomgeving en cheap throwback nba jerseys met nadruk de slaapplek, een ontspannen plek wordt.

straling 1